GreenStatistics                                                                                                                                                            informatie.analiza.solutii.
Serviciile noastre

Design experimental

Se refera la consilierea beneficiarului in sensul de a gandi experimentul intr-o forma care sa permita transformarea ulterioara a caracteristicilor de studiu in variabile prelucrabile statistic

Elaborare de chestionare si validare de date

Se refera la elaborarea de chestionare astfel incat informatiile ce vor fi obtinute prin aplicarea acestuia sa fie convertibile in date valide si procesabile. Validitatea se refera la cantitatea de informatie continuta atat individual de fiecare variabila in parte cat si in ansamblul variabilelor conexe tematicii abordate.

Prelucrari si analize statistice de date

Datele, odata existente si, organizate fiind in baze de date, asiguram prelucrarea primara si analiza statistica avansata a acestora in scopul desprinderii de concluzii convertibile in limbaj aplicat de specialitate. Implementarile se fac prin soft dedicat acestui gen de prelucrari de date.

Raportari statistice periodice

Se refera la solicitari care vizeaza pe un acelasi subiect de studiu monitorizarea continua si raportarea periodica a indicatorilor de interes.

Suport redactional de specialitate statistica in romana, englaza si franceza

Orice studiu ajuns in faza concluziva si care se doreste a fi expus comunitatii prin publicare contine si o parte explicativa legata de partea de procesare a datelor. Asiguram redactarea si integrarea contextuala a sectiunilor ce apartin de partea de procesare de date.

Sondare pe baza de chestionare aplicate in forma clasica (chestionare directa) sau prin mijloace media (telefonic, internet)

La cerere, putem asigura operatori de sondare, instruiti in concordanta cu protocoalele de sondare prestabilite intre parti.